Téka Bistro

Egy finom falatka/ital mellett, a nyugodt gondolkodásra, akár napi hírek olvasására vágyó vendégeiket, szeretettel várják a Törvényszék árnyékában, a Teleki Téka szomszédságában.

Petry Bistro - Grill&Wine

A jó étkek mellé természetesen nagyon jól megy egy finom bor, amelyet megpróbálunk a világ minden tájáról a vendégek asztalára tenni. Ezért lettünk mi Grill and Wine Bisztró. Tulajdonosok: Varga Pál Petri Júlia és Wisky Petri Ágnes

B.EAT - The rhythm of food

Küldetésünk: kimagasló kulináris élményt nyújtani vendégeink számára. A minőségi ételek, mennyei desszertek és jó borok csak egy része a képletnek. 

Borudvar Marosvásárhely

A Sóváradi Házi Fagylalt 2017 óta készíti kézműves fagylaltjait helyi alapanyagok felhasználásával. A fagyihoz használt házi tej, tojás, joghurt és gyümölcsök – eper, málna, ribizli – mind Sóvárad környékéről származnak. Gazdag kínálatukban a boros fagylalt is megtalálható, természetesen ezt elhozzák a Borudvarba.

Laci Csárda

Az erdélyi vendégszeretet és az erdélyi konyha hagyományai jól ismertek az egész világon. A Laci Csárdában be fogjuk ezt bizonyítani.